Όροι Χρήσης

Όροι Χρήσης

1) ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ
To https://technicalpersonalservices.gr/ που εδρεύει στη οδό Νικολάου πλαστήρα 46, περιοχή Αχαρναί με διακριτικό τίτλο <<T.P.S Technical Personal Services>> ιδρύθηκε το 1998 με την επαγγελματική ιδιότητα και δραστηριότητα στον χώρο των Τεχνικών  υπηρεσιών και την κάλυψη κάθε τεχνικής ανάγκης σε μια κατοικία ή επαγγελματική στέγη. Επισκεπτόμενοι τον δικτυακό τόπο ή χρησιμοποιώντας υλικό από αυτές τις ιστοσελίδες, αποδέχεστε τους παρακάτω όρους.

2) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Ο διαδικτυακός τόπος https://technicalpersonalservices.gr/, οι εικόνες, τα γραφικά, τα κείμενα και οτιδήποτε περιέχει αυτή η ιστοσελίδα προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού και του ευρωπαϊκού δικαίου. Απαγορεύεται η αντιγραφή, αναπαραγωγή, διάδοση, διάθεση, ή δημιουργία ίδιας εργασίας πέραν των χρήσεων που ορίζονται στον παρόντα δικτυακό τόπο. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας του <<https://technicalpersonalservices.gr/>> ή οποιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.

3) ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩN
Η T.P.S Technical Personal Services, δεσμεύεται να προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα των πελατών της. Οι πληροφορίες και τα προσωπικά στοιχεία που λαμβάνουμε από εσάς χρησιμοποιούνται από εμάς αποκλειστικά για τις ανάγκες της εκτέλεσης της εργασίας σας και για κανένα λόγο τα στοιχεία αυτά δεν κοινοποιούνται.

4) Εγγραφή στο Newsletter
Η εγγραφή σας στο newsletter της Εταιρείας γίνεται με δική σας βούληση και δεν αποτελεί υποχρεωτική διαδικασία για την παροχή άλλων υπηρεσιών μας, συμπεριλαμβανομένης και της απλής περιήγησής σας στο δικτυακό μας τόπο.
Η εγγραφή σας στην υπηρεσία newsletter της Εταιρείας μας, ολοκληρώνεται με την εισαγωγή της διεύθυνσης ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου (email) στο αντίστοιχο πεδίο στη σελίδα μας. Με την ολοκλήρωση της εγγραφής σας μας δίνετε τη ρητή σας συγκατάθεση να σας αποστέλλει η Εταιρεία μας ενημερωτικό και προωθητικό υλικό για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, καθώς και συναφή διαφημιστικά μηνύματα.
Η T.P.S Technical Personal Services δεν ευθύνεται αν τα newsletter δεν παραδοθούν στον προορισμό τους, αν και καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια με τους ISP’s (Internet Service providers) για την παράδοση τους. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μην λαμβάνετε πλέον ενημερωτικά newsletters μπορείτε να μας ενημερώσετε χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας του Δικτυακού τόπου ή μέσω του αντίστοιχου συνδέσμου που εμφανίζεται στα ενημερωτικά emails μας που λαμβάνετε. H εταιρεία μας δεν παραδίδει σε τρίτους πληροφορίες σχετικά με όνομα, επώνυμο, διεύθυνση κατοικίας ή άλλα προσωπικά σας δεδομένα.